Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Εταιρικό Προφίλ

ΠΕΡΙΠΟΥ μέρη μηχανημάτων Xugong

Στα μέρη μηχανημάτων Xugong, είμαστε περισσότερο από ακριβώς προμηθευτής μερών μηχανημάτων.

Μην μας πάρτε λανθασμένους, είμαστε ο τοπ προμηθευτής για τα μέρη εκσκαφέων, τα μέρη μηχανημάτων κατασκευής, τα μέρη μηχανημάτων κίνησης της γης, τα βαρέων καθηκόντων μέρη μηχανημάτων, τα μέρη εξοπλισμού δασονομίας, τα βαρέων καθηκόντων μέρη τρακτέρ, backhoe τα μέρη, και πολύ, πολύ περισσότερο.

Εντούτοις, δεν είμαστε απρόσωπη επιχείρηση προμηθευτών ή ακριβώς μια άλλη σύνδεση στην αλυσίδα της βιομηχανίας μερών εκσκαφέων.

Αντ' αυτού, είμαστε ομάδα των εμπαθών ανθρώπων που αφιερώνονται στην παροχή των τοπ aftermarket πόρων μηχανημάτων για ανταγωνιστική τιμολόγηση πελατών μας τη το περισσότερο. Όχι μόνο παρέχουμε τα καλύτερα μέρη ποιοτικά αντικατάστασης και aftermarket, αλλά πραγματοποιούμε επίσης την τεχνικές έρευνα και την ανάπτυξή μας έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η αγορά σας είναι άριστη ποιότητα.

 

Κίνα Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Εταιρικό Προφίλ 0

Με πάνω από είκοσι έτη εμπειρίας στην παραγωγή μηχανημάτων, έχουμε τη γνώση και τις συνδέσεις βιομηχανίας που χρειάζεστε για τη γρήγορη, ποιοτική υπηρεσία!

Παρέχουμε όλους τους τύπους μερών εκσκαφέων, από τη μηχανή ταξιδιού, τα μέρη κιβωτίων ταχυτήτων ταξιδιού και μηχανών στις υδραυλικές αντλίες, τις τελικές κινήσεις, και τους στροβιλοσυμπιεστές. Τα μέρη μας δημιουργούνται για ποικίλες μηχανές από τους εκσκαφείς στους εκσακαφείς! Η καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας επαγγελματιών εξυπηρέτησης πελατών είναι εμπειρογνώμονες στη βιομηχανία και μπορεί να σας δώσει τις πληροφορίες που πρέπει να κάνετε την επόμενη αγορά σας.

 

Κίνα Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αφιερωνόμαστε στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας aftermarket μέρη σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες σας για την ποιότητα, την υπηρεσία, και την τελειότητα!

 

Παρέχουμε μια εγγύηση ικανοποίησης πελατών σε όλα τα προϊόντα μας. Επενδυόμαστε στην παροχή μόνο των υψηλότερων μερών ποιοτικής αντικατάστασης στους πελάτες μας. Γίαυτό όλα τα μέρη μας έρχονται με μια cOem-ποιοτική διαβεβαίωση και υποστηρίζονται από τις εξουσιοδοτήσεις του κατασκευαστή.

Παρέχουμε aftermarket και τα επαν-κατασκευασμένα μέρη αντικατάστασης στα εμπορικά σήματα εκσκαφέων όπως:

 

Όταν συνεργάζεστε με μας, μπορείτε να αναμείνετε τους πόρους κορυφαίας ποιότητας και τα μέρη, άριστη εξυπηρέτηση πελατών, και να θεραπευθείτε όπως την οικογένεια. Επενδυόμαστε σε αυτήν την βιομηχανία και τους πελάτες μας. Όταν συνεργάζεστε με μας, μπορείτε να πείτε τη διαφορά!

Κίνα Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Εταιρικό Προφίλ 2

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στα μέρη μηχανημάτων Xugong, αφιερωνόμαστε στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας υπηρεσιών σε κάθε ένας από τους πελάτες μας.

Κίνα Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Εταιρικό Προφίλ 3

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

Τα μέρη μηχανημάτων Xugong ιδρύθηκαν το 1998.

Είμαστε βασισμένοι στη βορειοανατολική Κίνα και έχουμε καθιερώσει τα υποκαταστήματα, τα γραφεία, και τις αποθήκες εμπορευμάτων σε πολλές πόλεις για να βοηθήσουμε να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κατασκευής στους πελάτες σε όλο τον κόσμο!

Ειδικευτήκαμε στην κατασκευή aftermarket των μερών εκσκαφέων και των μερών στροβιλοσυμπιεστών για πάνω από 20 έτη πρίν επεκτεινόμαστε για να προσφέρουμε τα ακόμα περισσότερα μηχανικά μέρη στους πελάτες μας. Έχουμε συνεργαστεί με μεγάλο - ονομάστε τους κατασκευαστές εμπορικών σημάτων όπως E.T.P., C.G.R., C.T.P., και άλλα για να παρέχετε το καλύτερο τελικό προϊόν πιθανό.

Το 2012, η οργάνωση επιχείρησής μας μια θυγατρική σε Guangzhou για να εστιάσει στα εξαρτήματα και τα μέρη εκσκαφέων μας. Στο ίδιο χρόνο, καθιερώσαμε επίσης μια θυγατρική στο Χονγκ Κονγκ για να αναπτύξουμε περαιτέρω το εμπορικό σήμα επιχείρησης παραγωγής μηχανημάτων μας, το βασιλιάς-καλύτερο.

Οι κεντρικές διεθνείς θέσεις μας καθιστούν μας την τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε επιχείρηση παγκόσμια, ειδικά με τις γρήγορες υπηρεσίες παράδοσής μας!

 

Κατά την τελευταία δεκαετία, είχαμε επίσης την τιμή της έκθεσης των υψηλής ποιότητας, καινοτόμων μερών μηχανημάτων κατασκευής μας στις διάφορες εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης και του Ankomak Ιστανμπούλ Bauma.

 

Σήμερα, συνεχίζουμε να αυξανόμαστε και να εξυπηρετούμε περισσότερους πελάτες με τα μέρη μηχανημάτων επαγγελματικός-βαθμού μας!

 

 

Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Μάρκες : ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Xugong Machinery Parts Firm Πιστοποιήσεις